Nya sängar på hotellet

Att förändra och förbättra är en process som är ständigt pågående för alla som driver företag och detsamma gäller oss här på Ekoxen. För även om känslan här är mysig och hemtrevlig så är det till syvende och sist ett företag som vi i grunden driver.

Att hela tiden erbjuda bättre service till våra gäster, att förkovra oss och förbättra vårt erbjudande, samt att uppgradera våra faciliteter är något vi ständigt strävar efter. Den senaste uppgraderingen vi har gjort här på Hotell Ekoxen är att vi har bytt ut sängarna på alla rum och gjort en stor investering i att alla våra gäster ska sova i varsin skön kontinentalsäng.

Detta är något vi är oerhört glada över och vi har lagt mycket tid och energi på att prova ut rätt sängar. Målsättningen är att sängen ska vara bekväm och ganska allround eftersom den ska passa flera olika gäster. Nu har vi landat i en kontinentalsäng som hela teamet gillar och dessa kommer att anlända pö om pö nu under året. I slutet av året kan vi garantera att alla våra gäster kommer att sova skönt i varsin ny kontinentalsäng.

Sömnen är ju oerhört viktig för upplevelsen och när man är iväg på en weekend eller en resa vill man förstås sova skönt. Därför har vi inte sparat på krutet när vi har gjort den här uppgraderingen. Det är verkligen en stor investering för vårt lilla hotell men vi hoppas och tror att det kommer att betala av sig i form av nöjdare gäster som får en skönare upplevelse.

Att sova gott är kanske den viktigaste faktorn som avgör om gästen är nöjd med sitt besök, så det är något vi måste ta allvar. Det är åtminstone lika viktigt som att gästen känner att denne blir bemött av en trevlig hotellpersonal samt att frukosten smakar gott.

Alla dessa saker är något vi ständigt jobbar på att förbättra och vi hoppas att ni gäster märker av vårt hårda arbete!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *