Dags att snygga till

Hallå alla glada läsare!

Nu har det blivit dags att snygga till runt Ekoxen och här på hotellet har vi börjat attackera det uppdraget från alla håll och kanter. Vårstädningen är i full gång och vi har rensat ut gammalt bråte som legat och skräpat i förråd och på vinden. Massa gamla möbler och prylar som stått och bara samlat damm har vi nu lyckats rensa ut.

Känslan när man vårstädar är alltid speciell. Ibland dyker en märklig nostalgi upp över gamla grejer som man vet egentligen bara är skräp vid det här laget, men den känslan finns där. Samtidigt är det väldigt skönt att bli av med gammal bråte som legat och skrotat. Det känns nytt, ljust och fräscht när man piffar till det på hotellet och det är skönt att ha plats för det som verkligen är viktigt.

Utomhus har vi också snyggat till genom att plantera nya rabatter vid entren. Vi ska också göra större jobb under våren och sommaren som bland annat innebär omfattande markarbeten och annat fick på gårdsplanen. Till det har vi tagit hjälp av X i Sverige som verkligen är superproffsiga och alltid gör ett strålande arbete. Vi har anlitat dem flera gånger förut och de gör alltid ett strålande jobb på utsatt tid och till ett bra pris.

Det trevliga bemötandet och den härliga servicen gör att det är ett sant nöje att anlita dem när vi behöver hjälp med markarbeten.

Till sommaren planerar vi att ha vår nya uteservering klar. Den ska ha inglasning som går att öppna så att man både kan sitta där under varma sommardagar, men även kunna mysa med god mat och kanske en flaska vin under kvällen när det blir lite kyligare. Vi tror stenhårt på det konceptet och kommer även att utöka restaurangunderhållningen.

Vad som kommer att erbjudas där kommer vi att skriva mer om under våren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *